/    dealer login

BACK   

 

Nieuw bij IGNIS Waasmunster en Nazareth: HETA Scan-Line 8
Maak kennis met de gloednieuwe houtkachel van HETA: Scanline 8, exclusief in Oost-Vlaanderen verkrijgbaar bij Ignis. Een wereldprimeur op het vlak van uitstoot! De kachel met ongeziene emissiewaarden.

De meest ecologische houthaard:

De nieuwe houthaard Scanline 8 is co²-neutraal. En behaalde de beste milieutestresultaten. Deze houtkachel stoot tot 4700 x minder fijn stof uit dan een klassieke oude open haard.

De uitstoot van fijne stof deeltjes beperkt zich tot 0.63 mg/m³ per uur, wat een ongezien minimum is aan fijnstof uitstoot en een zo goed als onmeetbare hoeveelheid voor de strengste (Deense) testcentrales.
De grootte en de vorm van de verbrandingskamer zorgen ervoor dat de haard een rendement heeft van 81 % wat betekent dat u gevoelig minder houtblokken nodig heeft om een optimale verbranding te creëren.

Ideaal voor een energie-neutrale woning:

De Heta Scanline 8 is een kachel die in iedere woning toepasbaar is, zelfs in een lage-energiewoning. De Scanline 8 zorgt voor een warmtecapaciteit van 8 KW. Dit betekent dat de kachel al een bewoonbare oppervlakte kan opwarmen van max. 130 m² in een goed geïsoleerde (nieuwbouw) woning.

Betaalbare haard met Scandinavisch design:

De Heta Scanline 8 is beschikbaar in staal, ook het aluminium kan in verschillende kleuren gekozen worden. De haard heeft een diameter van 44 cm en een hoogte van 100 cm, een heel compacte kachel die zijn plaatsje vindt in verschillende types woningen.
De haard heeft een afneembare deurklink en een 5-liter aslade en bergruimte.